Praktikumsstelle in Brüssel

Im Bereich der Arbeit mit Flüchtlingen bei CCME wird kurzfristig eine zweimonatige Praktikumsstelle in Brüssel angeboten. Die CCME schreibt über sich selbst:
The World Association for Christian Communication – Europe Region (WACC Europe) and the Churches’ Commission for Migrants in Europe (CCME) is engaged in this joint project to provide analysis and new communication tools to support information exchanges and advocacy for balanced media and public debate.  The project is supported by the Otto per Mille fund (OPM) of the Waldensian Church in Italy, established by the Waldensian Church Synod in 1993 exclusively to support welfare, social and cultural projects. Additional financial support is coming from the Evangelical Church in the Rhineland, Germany, and the Churches’ Commission for Migrants in Europe. Further Cooperation partners are the World Council of Churches and the Conference of European Churches.
Über das Praktikum heißt es:
A short-term internship is available to assist with Refugees Reporting, a project addressing communication rights and refugees in Europe, specifically through a media monitoring exercise being conducted in at least 8 countries. The location of the internship is flexible – the person can work remotely or be based in Brussels. The position should have a duration of at least two months and should start no later than mid-June 2017